Kidspace

Acròstic

ACRÃ’STIC

Treballs de l'alumnat (2002-2013): www.kidlink.org/kidspace/start.php?HoldNode=31622
  Com et dius? escriu el teu nom EN VERTICAL:


  Fes un recull de les característiques bones i els adjectius positius que et defineixen, tot consultant el diccionari. Fes,també, un recull dels defectes que creus que encara has de millorar, o les mancances en que vols esforçar-te per superar. 
   Escriu un adjectiu per a cadascuna de les lletres del teu nom, tot completant una composició que s'assemblarà a un poema acròstic sobre la teva persona. No t'oblidis que pots posar paraules que COMENCIN o que INCLOGUIN la lletra del nom o el cognom, com en aquest exemple:
    Busca una o dues imatges que et representin: pot ser una fotografia teva, un dibuix... (pensa en cadascuna de les característiques que has escollit). Han de tenir el format .JPG o .GIF. Pots modificar-les i completar-les amb un programa de disseny o de dibuix (PhotoShop, Paint, Gimp, PaintShopPro...).

    Crea una diapositiva JPEG del teu poema Acròstic amb les presentacions de Google Drive, amb PowerPoint o amb qualsevol editor gràfic que sàpigues fer funcionar. Posa-hi l'acròstic i les imatges. També ho pots fer amb un collage o pintant amb llapis o aquarel·les... com et vingui de gust.

    Publiqueu el vostre acròstic. Afegeix una pàgina en el node dels acròstics d'aquest curs; el títol de la vostra pàgina ha de ser el vostre nom d'usuari de Kidlink, hi heu de posar la diapositiva que heu creat i algun comentari de presentació

    També hi podeu posar el vostre acròstic en Castellà, en Anglès, en Francès... Mireu aquest exemple.

    L'acròstic pot ser la vostra imatge de presentació a la comunitat de Kidlink... Proveu de posar el vostre acròstic a la vostra pàgina personal de Kidlink!
       Page updated 2014-10-19 06:06:03
      Add Comment Deactivated .
      THIS WAS THE LATEST COMMENT
      LOGIN AND ADD COMMENT.
      Developed in Coldfusion by Bonnie Thurber, Bob Davis and Patti Weeg.
      Rewritten in php by Grace Basilio and maintained by Kidlink Systeam
      Copyright ®1990-2027 Kidlink